Wandbescherming

Het DOOR & Technics verschil: Crash Barriers

Uw toolkit voor totale bescherming tegen schade:

 

Onze gepatenteerde bescherming is gemaakt van solide nodulair gietijzer met onderhoudsvrij polypropyleen met +ULTRA geïntegreerd voor ultieme remkracht. Dit zorgt ervoor dat zware apparatuur geen kans maakt op beschadiging aan uw muren. De Crash Barrier is ook ideaal voor het creëren van rijstroken, het afbakenen van gebieden en het scheiden van mens en apparatuur.

Op de vloer gemonteerd vangrail

Crash Barrier is ideaal voor het beschermen van muren, het creëren van rijstroken, het afbakenen van gebieden en het scheiden van apparatuur van mensen. Impactenergie wordt geabsorbeerd en afgevoerd door de barrières voordat de vloer wordt bereikt.

VOEG +ULTRA TOE

Voor wanneer u ultieme remkracht nodig heeft! Ons nieuwe systeem om uw faciliteit veilig te houden. + ULTRA systeem integreert met de FlexCore GuardRail en Crash Barrier.

En zo werkt het...

Uiteinden, hoeken en verbindstukken zijn allemaal gemaakt van nodulair gietijzer; een legering die is ontworpen voor uitzonderlijke sterkte, impact en vermoeidheidsweerstand. In combinatie met de vangrail van polypropyleen polymeer creëert het een systeem dat zowel sterk als flexibel is.

VOEG +ULTRA TOE

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat u levenslange garantie op het product krijgt! Vraag nu een demo aan.

Totale bescherming

De Crash barrier is multifunctioneel en op vele manieren in te zetten.

 

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!