Wandbescherming

Het DOOR & Technics verschil: Crash Barriers

Niks is vervelender dan een beschadigde muur of steunpaal in je bedrijfspand. Het is daarom ook erg belangrijk om deze goed te beschermen. Door gebruik te maken Crash Barriers kunt u voorkomen dat bijvoorbeeld heftrucs, die zich over de werkvloer bewegen, tegen een muur of paal aanrijden. De wandbescherming is ook ideaal voor het creëren van rijstroken, het afbakenen van gebieden en het scheiden van mens en apparatuur.

 

Hoe werkt de Crash Barrier?

 

Wanneer je een wandbescherming plaatst dient deze direct als bescherming. Het barrièresysteem wordt op de vloer gemonteerd. Omdat de bescherming flush op de vloer is gemonteerd wordt er voorkomen dat heftruckvorken en pallets er onderdoor kunnen. Onze gepatenteerde bescherming is gemaakt van solide nodulair gietijzer met onderhoudsvrij polypropyleen met +ULTRA geïntegreerd voor ultieme remkracht. Dit zorgt ervoor dat zware apparatuur geen kans maakt op beschadiging aan uw muren of palen. Dankzij het geribbelde oppervlak van de Barrier worden slijtage en impacts gecamoufleerd. Daarnaast valt de Crash Barrier met zijn gele kleur goed op voor iedereen die op de werkvloer is.

 

‘Geef zware apparatuur geen kans om uw muren te beschadigen of te scheuren.’

 

De voordelen

 

1.Bevredigend materiaal

Beschermend hoekijzer zal bij impact deuken en de integriteit van de vloer verzwakken. Dankzij het solide nodulair gietijzer van de Crash Barrier is dit verleden tijd en blijft het product in mooie staat.

 

2.Faciliteit schade voorkomen

Onbeschermde randen laten structurele schade toe. Door onze Barrier te installeren wordt deze schade voorkomen en bespaart u reparatiekosten.

 

3.Betere bescherming

Gebieden binnen uw bedrijfspand zijn gevoelig voor een dure botsing. Denk hierbij aan machines of personeel. Door deze gebieden af te bakenen met onze wandbescherming kan hier niets meer tegenaan rijden.

 

4.Goede ruimtedefinitie

Uw faciliteit kan gevaar lopen als deze niet goed wordt beschermd. Dankzij de opvallende kleuren van de Barrier kan uw personeel de ruimte beter inschatten. Wanneer dit toch niet lukt zal de Barrier altijd beschermen.

 

 

 

Op de vloer gemonteerde vangrail

De Crash Barrier is ideaal voor het beschermen van muren, het creëren van rijstroken, het afbakenen van gebieden en het scheiden van apparatuur van mensen. Impactenergie wordt geabsorbeerd en afgevoerd door de barrières voordat de vloer wordt bereikt.

Crash Barrier in beeld

VOEG +ULTRA TOE

Voor wanneer u ultieme remkracht nodig heeft! Ons nieuwe systeem om uw faciliteit veilig te houden. + ULTRA systeem integreert met de FlexCore GuardRail en Crash Barrier.

En zo werkt het...

Uiteinden, hoeken en verbindstukken zijn allemaal gemaakt van nodulair gietijzer; een legering die is ontworpen voor uitzonderlijke sterkte, impact en vermoeidheidsweerstand. In combinatie met de vangrail van polypropyleen polymeer creëert het een systeem dat zowel sterk als flexibel is.

Crash Barrier exploded view

VOEG +ULTRA TOE

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat u levenslange garantie op het product krijgt! Vraag nu een demo aan.

Totale bescherming

De Crash barrier is multifunctioneel en op vele manieren in te zetten.

 

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!