Kolombescherming

Het DOOR & Technics verschil: Kolombescherming

Volledig aanpasbare kolombescherming voor elke kolomgrootte.

Niets biedt een meer beschermende zone rond kolommen, zoals onze eenvoudig te installeren, zeer krachtige & verstelbare kolombescherming. De schokabsorberende kolombescherming monteert zeer gemakkelijk en beschermt kolommen, apparatuur en bestuurders tegen schokken en klappen als een soort kussen.

Column Guard

Zeer krachtige Kolombescherming

Niets vertraagt de productiviteit meer dan het raken van een kolom.

De modulaire, schokdempende Column Guard beschermt als een soort kussen de kolommen, apparatuur en bestuurders tegen botsingen.

Uitvoering:
De column guards zijn 1100 mm hoog en bestaan uit ultra-elastische HDPE in een veilige gele kleur. Vier delen worden in elkaar geschoven en zijn geschikt voor kolomdikte tussen de 200 en 305 mm.

 

Optioneel: Uit te breiden met een tussenstuk van 200 mm waardoor grotere kolommen tot 800 mm breed beschermd worden.

Low Level Column Guard

Op de vloer gemonteerde Bescherming

Niets vertraagt de productiviteit meer dan het raken van een kolom.

Deze kolombescherming is gemaakt van nodulair gietijzer en onderhoudsvrij polypropyleen en beschermt de kolommen tegen mogelijk rampzalige botsingen.

Uitvoering:
De Low Level Column Guard is 225 mm hoog en bestaat uit ultra-elastische HDPE in een veilige gele kleur. De Crash Corners, onze gepatenteerde bescherming, is gemaakt van solide nodulair gietijzer.

 

High Level Column Guard

Kunststof Reling als Kolombescherming

Niets vertraagt de productiviteit meer dan het raken van een kolom.

Dit modulaire ontwerp is geschikt voor elke ruimte, ongeacht de grootte. Paal- en railbeveiligingssysteem beschermt de hele kolom.

Uitvoering:
De High Level Column Guard bestaat uit 4 flexibele aanrijdpalen van 1184 mm hoog met een doorsnede van 146 mm. Tussen de aanrijdpalen worden drie stuks ovale relingen van polypropyleen in een gele kleur geplaatst.

 

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!