Kolombescherming

Het DOOR & Technics verschil: Kolombescherming

Iets wat voor veel werknemers en eigenaren waarschijnlijk zeer herkenbaar is, is dat een steunpilaar binnen het bedrijfspand beschadigd raakt. Een werknemer heeft per ongeluk in alle haast de pilaar over het hoofd gezien, en is er tegenaan gereden. De beschadiging zorgt voor gevaarlijke werkomstandigheden en dient gerepareerd te worden. Dat kan nog weleens een dure reparatie worden. Voorkom dit soort problemen. Met de kolombescherming van DOOR en Technics zijn dit soort situaties verleden tijd.

Hoe werkt onze kolombescherming?

Bij aanschaf van onze Colomn Guard krijgt u de kolombeschermer met daarbij 2 verstelbare spanbanden. Niets biedt een meer beschermende zone rond kolommen, zoals onze eenvoudig te installeren, zeer krachtige en verstelbare kolombescherming. Onze Colomn Guard is verstelbaar in verschillende grootte en is dus beschikbaar voor elke kolomgrootte. De schokabsorberende kolombescherming beschermt na installatie zowel uw kolommen, apparatuur en bestuurders tegen schokken en klappen als een soort kussen.

 

‘Niets vertraagt de productiviteit, zoals het raken van een stalen kolom van één ton. Wacht dus niet langer en bescherm je kolom nu!’

 

 

De voordelen van de Column Guard

 

1. Losse bandjes zijn verleden tijd

Onze spanbanden zitten zeer stevig vast waardoor er nooit een zwakke bescherming ontstaat

 

2. Geen blootgestelde kolommen meer

Door gebruik te maken van onze bescherming loopt de structurele integriteit van uw installatie en apparatuur geen gevaar meer.

 

3. Geen immens grote bescherming

Veel beschermingsmiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn, hebben niet de mogelijkheid om zich aan te passen aan de klom groottes. Het gevolg is dat er een als maar groter beschermingsmiddel moet worden aangeschaft. Bij ons is er slechts 1 soort bescherming die verstelbaar is tot elke gewenste grootte.

 

4. Geen reparatiekosten aan kolommen

Na installatie van de kolombescherming is het niet meer nodig om na een botsing een (dure) reparatie uit te voeren. Dit bespaard kosten.

 

5. Weinig onderhoud

Dankzij het materiaal waarvan de Colomn Guard is gemaakt, is het na een botsing niet meer nodig om de potten verf of het las apparaat er bij de halen.

 

Column Guard

Zeer krachtige Kolombescherming

Niets vertraagt de productiviteit meer dan het raken van een kolom.

De modulaire, schokdempende Column Guard beschermt als een soort kussen de kolommen, apparatuur en bestuurders tegen botsingen.

Uitvoering:
De column guards zijn 1100 mm hoog en bestaan uit ultra-elastische HDPE in een veilige gele kleur. Vier delen worden in elkaar geschoven en zijn geschikt voor kolomdikte tussen de 200 en 305 mm.

Kolom beschermer

 

Optioneel: Uit te breiden met een tussenstuk van 200 mm waardoor grotere kolommen tot 800 mm breed beschermd worden.

Low Level Column Guard

Op de vloer gemonteerde Bescherming

Niets vertraagt de productiviteit meer dan het raken van een kolom.

Deze kolombescherming is gemaakt van nodulair gietijzer en onderhoudsvrij polypropyleen en beschermt de kolommen tegen mogelijk rampzalige botsingen.

Uitvoering:
De Low Level Column Guard is 225 mm hoog en bestaat uit ultra-elastische HDPE in een veilige gele kleur. De Crash Corners, onze gepatenteerde bescherming, is gemaakt van solide nodulair gietijzer.

 

Exploded view lage kolombescherming

High Level Column Guard

Kunststof Reling als Kolombescherming

Niets vertraagt de productiviteit meer dan het raken van een kolom.

Dit modulaire ontwerp is geschikt voor elke ruimte, ongeacht de grootte. Paal- en railbeveiligingssysteem beschermt de hele kolom.

Uitvoering:
De High Level Column Guard bestaat uit 4 flexibele aanrijdpalen van 1184 mm hoog met een doorsnede van 146 mm. Tussen de aanrijdpalen worden drie stuks ovale relingen van polypropyleen in een gele kleur geplaatst.

 

Flexibiliteit bescherming

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!