Voetgangersbescherming

Het DOOR & Technics verschil: Voetgangersbescherming

Iets wat je als bedrijf hoe dan ook wil voorkomen is dat er een ongeluk gebeurd op de werkvloer. Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Het voorkomen hiervan is daarom ook zeer belangrijk. Door gebruik te maken van voetgangersbescherming kunt u voorkomen dat bijvoorbeeld heftrucs, die zich over de werkvloer bewegen, tegen een werknemer of bezoeker aanrijdt

 

Hoe werkt voetgangersbescherming?

 

Ons volledig modulaire systeem houdt uw mensen veilig en uw bedrijf beschermd, met het meest geavanceerde beveiligingssysteem dat ooit is ontworpen. Dankzij de Flexibele en stevige beschermrails van de Pedestrian Barrier en de Combi Barrier, wordt de snelheid van bijvoorbeeld een heftruck, geabsorbeerd en wordt het voertuig tot stilstand gebracht. Dit zonder schade aan te brengen aan het voertuig of de vloer. Een voetganger die zich op dat moment achter de bescherming bevindt hoeft zich op dat moment geen zorgen meer te maken om een eventuele botsing. Daarnaast heeft onze bescherming interne hardware wat voorkomt dat een voetganger kan struikelen of dat er iets blijft hangen.

Onze bescherming voldoet aan de IBC & OSHA leuningrichtlijnen & normen wat betekend dat u bij aanschaf van deze voetgangersbescherming kwaliteit in huis neemt.

 

‘Scheid je je belangrijkste bezit -jouw mensen- van gevaar?’

 

De voordelen van voetgangersbescherming

 

De Pedestrian Barrier en Combi Barrier brengen een aantal voordelen met zich mee.

 

1. Geen onveilige situaties 

Bij aanschaf van deze vorm van beveiligen voorkomt u potentieel onveilige looppaden. Potentiële schadelijke situaties zoals een botsing zijn dus verleden tijd voor uw werknemers en bezoekers.

 

2. Reparatie

Dankzij de flexibiliteit van de Barrier hoeft er na een botsing niks gerepareerd te worden.

 

3. Sterk imago

De bescherming wordt serieus genomen, een tijdelijke (geïmproviseerde) bescherming wordt vaak genegeerd en is niet effectief of veilig genoeg.

 

4. Geen onderhoud

Dankzij de flexibiliteit en het materiaal waarvan ons product is gemaakt, zijn repetitieve en kostbare reparaties na een aanrijding niet meer nodig.

 

 

 

Pedestrian Barrier

Impactabsorberende veiligheidsbarrière

Voetgangershekwerken creëren een onmiskenbaar voetgangerslooppad, dat werknemers en bezoekers scheidt van rijstroken.

Flexibele aanrijdbeveiliging uitgelegd

Deze barrières zijn uniek flexibel en voorkomen schade aan het voertuig, het hekwerk en de vloer door gebruik te maken van een een combinatie van flexibel materiaal (Polypropyleen polymeer en HDPE) en nodulair gietijzer met industriële rubberen dempers die impactschokken verspreiden.

Combi Barrier +ULTRA

Extra bescherming op de vloer

Onze Combi Barrier inclusief +ULTRA beschermt gebieden die een extra beschermingsniveau op de vloer nodig hebben.

Combi Barrier +Ultra
+Ultra
Ons +ULTRA-systeem waarvoor patent is aangevraagd, geeft ons flexibele barrièresysteem een ongekende remkracht die een directe impact van meer dan 21000 J energie kan stoppen.

Voor wanneer u de ultieme stopkracht nodig hebt.

Pedestrian Barrier Gate

Automatisch sluitend hek

Een zelfsluitend hek met soft-stop zal altijd achter u sluiten op een veilige en lage snelheid. Telescopisch voor een vrije opening van 650-1000 mm.

 

Voorbeeld Pedestrian bescherming met doorgang
Neem een hek op in het voetgangershekwerk.

Dit systeem helpt werknemers bij het oversteken in uw magazijn naar aangewezen gebieden. Daarnaast krijgen de voetgangers meer aandacht bij het oversteken in gebieden met veel verkeer.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!