Voetgangersbescherming

Bescherming begint bij uw mensen.

Uw belangrijkste barrière is de barrière die uw personeel scheidt van de vier tons heftruck die over uw magazijnvloer beweegt. Ons volledig modulaire systeem houdt uw mensen veilig en uw bedrijf beschermd – met het meest geavanceerde beveiligingssysteem dat ooit is ontworpen.

 

 

Pedestrian Barrier

Impactabsorberende veiligheidsbarrière

Voetgangershekwerken creëren een onmiskenbaar voetgangerslooppad, dat werknemers en bezoekers scheidt van rijstroken.

Deze barrières zijn uniek flexibel en voorkomen schade aan het voertuig, het hekwerk en de vloer door gebruik te maken van een een combinatie van flexibel materiaal (Polypropyleen polymeer en HDPE) en nodulair gietijzer met industriële rubberen dempers die impactschokken verspreiden.

Combi Barrier +ULTRA

Extra bescherming op de vloer

Onze Combi Barrier inclusief +ULTRA beschermt gebieden die een extra beschermingsniveau op de vloer nodig hebben.


+Ultra
Ons +ULTRA-systeem waarvoor patent is aangevraagd, geeft ons flexibele barrièresysteem een ongekende remkracht die een directe impact van meer dan 21000 J energie kan stoppen.

Voor wanneer u de ultieme stopkracht nodig hebt.

Pedestrian Barrier Gate

Automatisch sluitend hek

Een zelfsluitend hek met soft-stop zal altijd achter u sluiten op een veilige en lage snelheid. Telescopisch voor een vrije opening van 650-1000 mm.

 


Neem een hek op in het voetgangershekwerk.

Dit systeem helpt werknemers bij het oversteken in uw magazijn naar aangewezen gebieden. Daarnaast krijgen de voetgangers meer aandacht bij het oversteken in gebieden met veel verkeer.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!