Deurbescherming

Het DOOR & Technics verschil: Goal Post deurbescherming

Totale deurbescherming die ongevallen verandert in incidenten, dat is iets wat iedere ondernemer graag zou willen zien. Vanaf nu is dat mogelijk dankzij de flexibele Goal Post van DOOR&Technics. Zeg gedag tegen gevaarlijke situaties en ga voor veiligheid voor zowel uw voertuigen, materiaal, personeel en uzelf.

 

Hoe werkt de Goal Post?

 

De Goal Post deurbescherming is speciaal ontwikkeld om aanrijdingen van zwaar apparatuur, zoals heftruck of reach trucks, te weerstaan. Wanneer er zwaar apparatuur tegen de flexibele aanrijdpalen aanrijdt, buigt en draait de bescherming mee. Op deze manier kunnen schadelijke klappen worden opgevangen en wordt schade, aan zowel voorkomen.

 

De Goal Post bescherming bestaat uit drie palen. Deze kunnen binnen enkele minuten worden gemonteerd. De Goal Post heeft op de uiteinden van de staande palen een gepatenteerde nylon fish-mouth verbinding, deze kan vrij roteren waardoor spanning op de ankers wordt verlicht wanneer er een impact is.

De bovenliggende paal is gemakkelijk afneembaar en is daardoor gemakkelijk te installeren en modulair te vervangen. De gehele bescherming is geheeld las vrij te monteren en is beschikbaar in verschillende maten, uiteraard in de opvallende gele kleur.

 

‘Er is maar één manier om van het ene deel van uw magazijn naar het andere te komen – door de deur’

 

De voordelen van de Goal Post

 

Onze deurbescherming neemt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van andere deurbescherming.

 

1. Faciliteit bescherming

Dankzij onze deurbescherming is uw bedrijfspand beschermd tegen aanrijdingen van zwaar materiaal. Dit voorkomt dure reparaties en eventueel letsel.

 

2. Motorschade wordt voorkomen

Schade aan de motor van garagedeuren is verleden tijd. Aangezien de Goal Post flexibel is wordt de impact van de botsing geabsorbeerd. Hierdoor kan de doorvoer en productie ongehinderd doorgaan en wordt schade voorkomen.

 

3. Gemakkelijke installatie

Andere deurbeschermers zijn stijf en onbuigzaam ontworpen. Daarnaast is het installatieproces vaak erg complex. Dankzij de flexibiliteit en de makkelijke installatie wordt dit veel voorkomende probleem verholpen.

 

Bent u overtuigd van de werking van de Goal Post deurbescherming? Neem de geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Goal Post

Onbeschermde gebieden

Zonder de juiste bescherming bent u kwetsbaar voor kostbare schade.Beschadigde garagedeur

Elk geladen pallet die in uw magazijn komt, passeert de deur. We hebben onze Goal Post ontwikkeld om uw deuropeningen te beschermen door directe botsingen van zwaar materieel te absorberen, af te buigen en mee te laten spinnen. De gepatenteerde nylon cups kunnen vrij draaien en verlicht de spanning op de ankers.

Goal Post draai functies

Flexibel en draait mee

Motorschade

Bij een aanrijding tegen de motor zal dit de doorvoer en productie belemmeren.Motorschade door ontbrekende bescherming

De voordelen:

Energieabsorberend ontwerp:
De Goal Post huls draait en lift wanneer het geraakt wordt.
Complete bescherming:
Aanrijdpaal en bovenligger systeem beschermt het volledige deuroppervlakte.

Exploded view Goal Post

Totale deurbescherming

De beste verdediging mogelijk

Deuren zijn niet bestand tegen aanrijdingen van zwaar materieel.

Beschadiging door ontbrekende bescherming

Uitvoering:

De Goal Post bovenligger heeft een doorsnede van 102 mm en de aanrijdpaal op de vloer is 1412 mm hoog en heeft een doorsnede van 182 mm. De hoogte en de breedte van de Goal Post is vrij aan te geven. Uiteraard ook weer in een veilige gele kleur!

Goal post bij iedere ingang

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!