Deurbescherming

Het DOOR & Technics verschil: Goal Post

Totale deurbescherming die ongevallen verandert in incidenten

We hebben onze Goal Post deurbescherming ontwikkeld om aanrijdingen van zwaar apparatuur, zoals heftruck of reach trucks, te weerstaan. De flexibele aanrijdpalen buigen en draaien om schadelijke klappen op te vangen en onze gepatenteerde nylon fish-mouth verbinding is binnen enkele minuten geïnstalleerd zonder lassen.

Goal Post

Onbeschermde gebieden

Zonder de juiste bescherming bent u kwetsbaar voor kostbare schade.

Elk geladen pallet die in uw magazijn komt, passeert de deur. We hebben onze Goal Post ontwikkeld om uw deuropeningen te beschermen door directe botsingen van zwaar materieel te absorberen, af te buigen en mee te laten spinnen. De gepatenteerde nylon cups kunnen vrij draaien en verlicht de spanning op de ankers.

Flexibel en draait mee

Motorschade

Bij een aanrijding tegen de motor zal dit de doorvoer en productie belemmeren.

De voordelen:

Energieabsorberend ontwerp:
De Goal Post huls draait en lift wanneer het geraakt wordt.
Complete bescherming:
Aanrijdpaal en bovenligger systeem beschermt het volledige deuroppervlakte.

Totale deurbescherming

De beste verdediging mogelijk

Deuren zijn niet bestand tegen aanrijdingen van zwaar materieel.

Uitvoering:

De Goal Post bovenligger heeft een doorsnede van 102 mm en de aanrijdpaal op de vloer is 1412 mm hoog en heeft een doorsnede van 182 mm. De hoogte en de breedte van de Goal Post is vrij aan te geven. Uiteraard ook weer in een veilige gele kleur!

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!