Flexibele aanrijdpalen

Voor elke potentieel aanrijdgevaar hebben wij de juiste paal.

Je kent het verhaal … iemand raakt een paal en de rekening loopt snel op: reparaties van de paal, betonreparaties, werkuren, uitvaltijd. Het wordt eentonig. Flexibele aanrijdpalen verminderen deze hoofdpijndossiers aanzienlijk, waardoor in vele gevallen reparatie niet meer nodig is. Het installeren van deze flexibele aanrijdpalen is eenvoudig, het is niet nodig om gaten te graven, beton te storten of palen opnieuw te schilderen. Serieus!

 

FlexCore Bollards

Flexibele paal met stalen kern

Veiliger en sterker, onze gepatenteerde FlexCore Bollard spint, absorbeert, buigt af en draait de hoofden van passanten. Sterker dan veiligheidspalen van staal en eenvoudiger voor uw apparatuur en mensen.

Standaard hoogte van 1370 mm.

Verkrijgbaar in drie verschillende doorsnedes: 131 mm, 182 mm of 203 mm.

Deflector Post

Perfect voor high-traffic hoeken

De Deflector Post verdeelt impactenergie met rock en roll-mogelijkheden en is een bolder die beschermt tegen een aanrijding, perfect voor drukbezochte locaties.

Soms is de beste verdediging niet meer dan afbuigen van een aanval.

Verkrijgbaar in een standaard hoogte van 500 mm en een doorsnede van 182 mm.

FlexCore Post RVS

Schokabsorberend roestvrij staal

FlexCore Stainless Steel is ideaal voor retailers die de eenvoudige, schone look van roestvrijstaal willen, zonder in te boeten aan kracht.

Bekijk de onderstaande video voor een voltreffer.

Keuze uit een hoogte van 610 mm of 810 mm met een standaard doorsnede van 76 mm.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!