Wie zijn wij

DOOR & Technics is in 1999 opgericht door Ton van der Tol en Frank Keijzer. Wij staan voor de hoogste kwaliteit voor de klant tegen de beste prijsverhouding wat resulteert in veiligheid, betrouwbaarheid en optimale service.

 

DOOR & Technics is opgericht omdat beide ondernemers steeds meer vragen en opdrachten kregen voor aanverwante producten van snelloopdeuren. Ruim 21 jaar later staat er een jong gespecialiseerd team klaar om de behoeftes van klanten snel te vervullen.

 

De formule én hoe ons bedrijf zich profileert slaat aan in de markt, want steeds meer relaties vinden hun weg naar DOOR & Technics.

Ons doel is om uw winkel, magazijn, distributiecentrum of parkeergarage veiliger en aangenamer te maken! U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier; wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie.
Wij geloven niet in massaproducten als oplossing voor u probleem. Wij leveren maatwerk, wij helpen u aan het specialistische product voor uw unieke situatie.

Wij denken met u mee, zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!
 

DOOR & Technics: HOUD UW MENSEN VEILIG EN UW BEDRIJF BESCHERMD!

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!