Kunststof aanrijdbeveiliging

De meeste bedrijven zijn er wel bekend mee, schade aan of in uw bedrijfspand. Veel voorkomende schades zijn schade aan een stelling, een kolom, garagedeur, muur of zelfs letselschade bij personeel. Hiervoor hebben wij producten die bescherming bieden, kunststof aanrijdbeveiliging!
De beveiliging  kan worden gebruikt op diverse plekken binnen uw bedrijfspand. Dit kan op standaard plekken zijn zoals bij een stelling of op plekken waar, door beperkt zicht, mogelijk gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Het doel van de aanrijdbeveiliging is om de inventaris te beveiligen tegen aanrijdingen en dure reparaties te voorkomen.
Wij bieden verschillende producten aan die bescherming bieden tegen een aanrijding. Dankzij het materiaal waarvan onze bescherming is gemaakt, namelijk kunststof, zijn wij uniek op de markt. Andere bedrijven die beveiliging aanbieden, bieden stalen beveiliging aan.

Nadelen stalen aanrijdbeveiliging

Stalen beveiliging heeft het nadeel dat het stijf is en grote schade oplevert als er tegenaan gereden wordt, zowel aan een voertuig als aan de vloer. Daarnaast heeft een stalen beveiliging relatief veel onderhoud nodig. Denk hierbij aan het geel verven van de paal, het dichtlassen van een scheur in de beveiliging of zelfs complete vervanging na een botsing. Dankzij onze kunststof aanrijdbeveiliging worden dit soort problemen voorkomen. De beveiliging heeft geen onderhoud nodig na een botsing en voorkomt schade aan voertuigen. Dit komt omdat de kunststof bescherming mee kan bewegen en zo snelheid uit een botsend object haalt.

Assortiment kunststof aanrijdbeveiliging

Ons assortiment aanrijdbeveiliging sluit aan op de verschillende plekken waar beveiliging nodig is. Het assortiment bestaat uit:

Flexibele aanrijdpalen
Kolombescherming
Voetgangersbescherming
Wandbescherming
Afbakening van zones
Stellingbescherming
Deurbescherming

Waarom een kunststof aanrijdbeveiliging plaatsen?

De investering in langdurige veiligheid is relatief goedkoop. Onze beveiliging heeft een lange levensduur en heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Een beschermer aanschaffen is goedkoper dan meerdere malen een stelling, kolom of garagedeur vervangen. En dan hebben we het nog niet over de andere ongemakken die een aanrijding meebrengen. Vaak moeten gehele bedrijfsruimten leeggereden worden of nog erger, deze mogen niet gebruikt worden tot dat alles is hersteld! Dit kost vaak veel tijd, en tijd is geld.
Kortom, aanrijdbeveiliging wordt vaak vergeten bij het inrichten van een bedrijfsruimte, maar is een belangrijke investering om zowel uw bedrijfsruimte als uw personeel veilig en in goede staat te houden. Het verhoogt de levensduur van uw inventaris en u bespaart veel geld door de kans op schade en ongelukken te minimaliseren.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!