FlexCore Guardrail

Het DOOR & Technics verschil: Vangrails

Een flexibele barrière die ongevallen verandert in incidenten

Dit vangrailsysteem is ontworpen om niet alleen uw faciliteit, maar ook uw vloeren, apparatuur en mensen te beschermen. Rails en palen buigen om energie te absorberen en schokken te verzachten. Het buigt en absorbeert schokken om totale schadepreventie te bieden.

FlexCore® GuardRail

Ons flexibele vangrailsysteem is ontworpen voor gebieden die een extra beschermingsniveau nodig hebben. Met eenvoudig op maat te maken polymeren kan dit systeem worden aangepast aan uw faciliteit.

Het verschil:


Toepasbaar als afbakening van zones, afschermen van looppaden, beschermen van wanden en machines.

Energieabsorberend

Botskrachten worden geabsorbeerd door de buigzame rails, overgebracht naar verborgen aluminium pinnen en verdreven door industriële schokabsorberende ankers.

FlexCore GuardRail is gemaakt met een energieabsorberend ontwerp dat botsingen en stoten absorbeert en afbuigt.

Voeg +ULTRA toe

Wanneer u de ultieme remkracht nodig heeft! Ons nieuwe systeem om uw faciliteit veilig te houden. +ULTRA systeem geïntegreerd in de FlexCore GuardRail en/of Crash Barrier.


We zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat u levenslange garantie op het product krijgt! Vraag nu een demo aan.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!