FlexCore Guardrail

Het DOOR & Technics verschil: Vangrails

Het voorkomen van ongelukken op de werkvloer is iets wat iedere werkgever wil. Dit begint bij het gebruiken van de juiste beschermende middelen. Ieder voorwerp heeft zijn eigen soort bescherming nodig, zo ook voor de afbakening van zones binnen je bedrijfspand. Hiervoor hebben wij een nieuw product ontwikkeld, namelijk de Flexcore Guardrail. Dit vangrailsysteem is ontworpen om niet alleen uw faciliteit, maar ook uw vloeren, apparatuur en mensen te beschermen.

 

Hoe werkt de Flexcore Guardrail?

 

Wanneer je besluit om de Flexcore Guardrail te monteren dient deze direct als afbakening en bescherming. Het product wordt met een nodulaire gietijzeren kern en industriële dempers gemonteerd op de grond, aangezien deze strak aansluit op de grond is het onmogelijk om hier onder te komen met welk voorwerp dan ook. Dankzij het materiaal waarvan de Flexcore is gemaakt, is het product flexibel en kan de beschermrails zowel kleine als grote klappen absorberen. Daarnaast is het oppervlak van de afbakening geribbeld, hierdoor wordt schade en slijtage gecamoufleerd. Er is dus geen onderhoud nodig.

 

‘Een flexibele barrière die ongevallen verandert in incidenten’

 

De voordelen

 

1. Interne hardware

Aangezien onze Flexcore Guardrail interne hardware heeft wordt voorkomen dat men kan struikelen of blijft hangen, dit is bij andere bescherming wel zo. Dit voorkomt een gevaarlijke werkomgeving.

 

2. Bescherming tot aan de grond

Omdat ons product flush op de grond zit, is het onmogelijk om met bijvoorbeeld een heftruckvork of een pallet schade te maken.

 

3. Geen reparaties

Dankzij het materiaal waarvan de Flexcore is gemaakt zijn dure reparaties na een botsing verleden tijd.  De rails en palen buigen mee om impact energie te absorberen en schokken te verzachten. Het buigt en absorbeert schokken om een totale schadepreventie te bieden aan zowel de vloer als het voertuig.

 

4.Geen onderhoud

Omdat de afbakening een geribbeld oppervlak heeft wordt voorkomen dat slijtage of impacts zichtbaar worden. Het is dus niet meer nodig om regelmatig met verf de impacts te verbergen. Dit bespaart veel tijd en geld.

 

FlexCore® GuardRail

Ons flexibele vangrailsysteem is ontworpen voor gebieden die een extra beschermingsniveau nodig hebben. Met eenvoudig op maat te maken polymeren kan dit systeem worden aangepast aan uw faciliteit.

FlexCore Guard Rail in magazijn

Het verschil:

Voorbeeld slechte bescherming vs Guard Rail
Toepasbaar als afbakening van zones, afschermen van looppaden, beschermen van wanden en machines.

Energieabsorberend

Botskrachten worden geabsorbeerd door de buigzame rails, overgebracht naar verborgen aluminium pinnen en verdreven door industriële schokabsorberende ankers.

Exploded view FlexCore Guard Rail

FlexCore GuardRail is gemaakt met een energie absorberend ontwerp dat botsingen en stoten absorbeert en afbuigt.

Voeg +ULTRA toe

Wanneer u de ultieme remkracht nodig heeft! Ons nieuwe systeem om uw faciliteit veilig te houden. +ULTRA systeem geïntegreerd in de FlexCore GuardRail en/of Crash Barrier.

+Ultra systeem voorbeeld
We zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat u levenslange garantie op het product krijgt! Vraag nu een demo aan.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!