Bedieningen voor smart toegangscontrolesysteem

Het DOOR & Technics verschil: Bedieningen voor Smart Toegangscontrolesysteem

Verschillende bedieningen en volledig beheersbaar.

Op sommige plekken is het bereik niet optimaal of wil je zelf extra controle hebben over wie er in en uit rijdt. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen, allemaal compatibel met ons Smart Toegangssysteem.

 

Externe antenne

Een extra antenne is beschikbaar om een beter ontvangst te garanderen op moeilijk bereikbare plekken.

Erg handig is een externe antenne via UTP. De antenne is een zeer krachtige adapter met een externe antenne aansluiting. Met een antennekabel sluit je de antenne aan op de adapter met hoog zendvermogen. Deze versterkt de verbinding en je hebt een ongekend bereik, mede door de 1200mW adapter.

Handzenders

Deze handzenders hebben een zendbereik tot 100 meter en een uniek digitale ID (serienummer) en coderingssleutel voor elke afstandsbediening, waardoor ze niet te dupliceren zijn.
Er is een optie om te kiezen welke knop werkt, in het geval van 2 deuren in hetzelfde bereik. De handzenders hebben een Led-lichtindicator en de een eenvoudige batterijwissel
Compatibel met alle modellen uit de WR-serie.

Web interface beheer:
-Afstandsbedieningen toevoegen / verwijderen en accuspanning bekijken
-Toegangstoestemming instellen op verschillende manieren: uren / dagen / data
-Elke afstandsbediening kan aan meer dan één systeem worden gekoppeld
-Optie om een reeks afstandsbedieningen in enkele seconden te activeren of deactiveren met behulp van één Excel-bestand

Wireless auto detector

De Wireless auto detector is een nieuwe draadloze voertuigdetector met compacte afmetingen. Deze innovatieve detector is een plug-and-play, alles-in-één apparaat dat werkt op een frequentiebereik van 433 MHz en is een ideale oplossing voor het detecteren van voertuigen bij het verlaten van een openbare of kantoorparking. Het bevat een webinterface waardoor het gemakkelijk te installeren en te gebruiken is.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!