Bedieningen voor smart toegangscontrolesysteem

Het DOOR & Technics verschil: Bedieningen voor Smart Toegangscontrolesysteem

Naast dat DOOR & Technics smart toegangscontrole aanbiedt, hebben wij ook zenders die communiceren naar de toegangssystemen. Deze afstandsbedieningen zijn zowel handmatig als automatisch. Daarnaast bieden wij ook een antenne aan. Dit om slecht bereik te voorkomen, of juist het bereik van de afstandsbedieningen te vergroten.

HANDZENDERS

De handzenders van DOOR & Technics hebben een zendbereik tot 100 meter, een uniek digitale ID (serienummer) en coderingssleutel voor elke afstandsbediening. Hierdoor is het onmogelijk om de zenders te dupliceren. Goed om te weten is dat onze afstandsbedieningen compatibel met alle modellen uit de WR-serie voor toegangscontrole met een bereik tot 100 meter!

 

Web interface beheer handzenders

De afstandsbedieningen kunnen gemakkelijk worden beheerd vanuit de web interface. Hierdoor kun je de volgende zaken regelen:

-Afstandsbedieningen toevoegen/ verwijderen en accuspanning bekijken
-Toegangstoestemming instellen op verschillende manieren: uren/ dagen/ data
-Elke afstandsbediening kan aan meer dan één systeem worden gekoppeld
-Optie om een reeks afstandsbedieningen in enkele seconden te activeren of deactiveren met behulp van één Excel-bestand

EXTERNE ANTENNE

Een extra antenne is beschikbaar om een beter ontvangst te garanderen op moeilijk bereikbare plekken. Erg handig hierbij is een externe antenne via UTP. De antenne is een zeer krachtige adapter met een externe antenne aansluiting. Met een antennekabel sluit je de antenne aan op de adapter met hoog zendvermogen. Deze versterkt de verbinding waardoor er een ongekend bereik ontstaat, mede door de 1200mW adapter.

 

WIRELESS AUTO DETECTOR

Naast handmatige zenders is het ook mogelijk om dit proces automatisch te laten verlopen. Dit is mogelijk met onze Wireless auto detector. Dit is een nieuwe draadloze voertuigdetector met compacte afmetingen. Deze innovatieve detector is een plug-and-play, alles-in-één apparaat dat werkt op een frequentiebereik van 433 MHz en is een ideale oplossing voor het detecteren van voertuigen bij het verlaten van een openbare of kantoorparking. Ook dit product bevat een web interface waardoor het gemakkelijk te installeren en te gebruiken is.

 

Externe antenne

Een extra antenne is beschikbaar om een beter ontvangst te garanderen op moeilijk bereikbare plekken.

 

Handzenders

Deze handzenders hebben een zendbereik tot 100 meter en een uniek digitale ID (serienummer) en coderingssleutel voor elke afstandsbediening, waardoor ze niet te dupliceren zijn.

Wireless auto detector

De Wireless auto detector is een nieuwe draadloze voertuigdetector met compacte afmetingen. Dit product is dé ideale oplossing voor het detecteren van voertuigen bij het verlaten van een openbare of kantoorparking. Het bevat een web interface waardoor het gemakkelijk te installeren en te gebruiken is.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!