Stellingbescherming

Het DOOR & Technics verschil: Stellingbescherming

Wanneer u in uw bedrijfspand stellingen hebt staan wilt u er alles aan doen om te voorkomen dat er iemand tegen de stelling aanrijdt of dat de stelling beschadigd raakt. Er is namelijk niks vervelender dan wanneer de stelling beschadigd raakt of omvalt na een botsing. Dit brengt namelijk zeer gevaarlijke risico’s met zich mee en kan hoge kosten als gevolg hebben. Stelt u zich eens voor dat iemand letsel oploopt of alle producten, die in de stellingen liggen, beschadigen wanneer de stelling omvalt.

Wij van DOOR & Technics bieden hiervoor de juiste oplossing. Wij hebben robuuste, schokabsorberende aanrijdbescherming voor stellingen die de gevaren van een beschadigde stelling doen voorkomen.

 

‘Eenmalig beschermen is goedkoper dan maandelijks repareren’

 

Stellingbescherming van Door&Technics

 

Onze schokabsorberende stellingbescherming is ontworpen om weerstand te bieden tegen veelvoorkomende stoten, schokken en botsingen. De kracht van de bescherming is om bliksemsnel klappen af te wenden en voltreffers op zich te nemen. Dit allemaal zonder deuken of zichtbare schade te krijgen aan uw stellingen, apparatuur of faciliteit. Naast de bescherming van de stellingen blijven uw mensen veilig op de werkvloer.

 

Door&Technics heeft op het gebied van stellingbescherming 3 producten

 

Rack End Protector

 

Deze bescherming is gevestigd aan de werkvloer en wordt geplaatst rondom een stelling. Op de uiteinden van de bescherming zit een halfrond nodulair gietijzer. Deze omhelzen de staanders van de stellig. Daarnaast heeft de bescherming interne hardware waardoor knelpunten worden geëlimineerd. De lengte van deze bescherming kan worden aangepast aan de lengte van de stelling.

 

De voordelen van de Rack End Protector

  • Zowel kleine als grote impacts kunnen worden opgevangen.
  • Dankzij het flexibele materiaal, is het niet meer nodig om na een botsing dure reparaties uit te voeren.
  • Omdat de bescherming goed aansluit op de stelling zijn struikel- en breekpunten verleden tijd.
  • Je stelling kan niet meer beschadigd raken.

 

 

Rack Mounted Guard

 

Naast de vloer, is het ook belangrijk om de stellingen op hoogte te beschermen. Met onze Rack Mounted Guard kunnen wij rekstijlen van 60mm tot 85mm beschermen. Deze bescherming is gemakkelijk te installeren dankzij het gebruik van klittenband. De bescherming is gemaakt van polyetheen en kan openbuigen om impact te absorberen.

 

De voordelen van de Rack Mounted Guard

 

  • Uw stelling wordt nog beter beschermd, ook op hoogte.
  • Geen dure reparaties meer.

 

Shock-Absorbing Rack Guard

 

Deze kaarsrechte bescherming is ideaal om beschadiging aan stellingen, apparatuur en pallets te voorkomen. Dit product gaat met de hoekige zijkanten over de grondplaat van de stelling en gaat dicht over de staanders. Deze wordt vervolgens met een anker vastgezet. Dankzij de industriële schokdemper, die zich in de Rack Guard bevindt, Kunnen klappen worden opgevangen. Daarnaast is de bescherming goed zichtbaar door de gele halve maanvorm die ook nog eens zorgt voor een efficiënte afbuiging van de impact.

 

De voordelen van de Shock-Absorbing Rack Guard

 

  • Sterk ontwerp waardoor een stelling geen gevaar loopt.
  • Dankzij de interne hardware en montage kan de vloer niet beschadigen.
  • Geen dure reparaties aan stellingen meer nodig.

 

Wij denken graag met u mee wat betreft de keuzes voor de stellingbescherming. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Rack End Protector

Bij elke slag, stoot en schamp verspreidt onze Rack End Protector de impact. Het stopt vorkheftrucks en pallettrucks met een berekende hoeveelheid energieabsorptie.

Rack End exploded view

Speciale gekrulde poten, bestaande uit ductile iron, die om de staanders van de stellingen heen krullen:

Voorbeeld schade montage concurrent vs Rack End

Rack Mounted Guard

Het polyethyleen van de Rack Mounted Guard zorgt voor sterkte en duurzaamheid om schokken te absorberen en past flexibel om verschillende diktes stellingen.

Verkrijgbaar in 2 verschillende maten. Geschikt voor staanders van 60 tot 85 mm breed en van 90 tot 120 mm breed.
Rack mounted beschermers

De beste kwaliteit in de markt voor de laagste prijs!

Shock-absorbing Rack Guard

Speciaal ontworpen om uw staanders te beschermen tegen de schadelijke klappen van vorkheftrucks en palletwagens.

De goed zichtbare vorm van een halve maan buigt schokken efficiënt af. Uitgevoerd met een industriële demper en een kleine inkeping aan de onderzijde om zelf door te kunnen klappen. In drie maten verkrijgbaar:

Staander beschermers

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten: Geschikt voor staanders tot 102 mm breed met een hoogte van 254 mm hoog of 400 mm hoog en extra breed voor staanders van 140 mm breed en 400 mm hoog.

Wanneer u extra veiligheid nodig heeft:

Alternatieven voor de Rack End Protector:

 

Optie 1: Twee stuks flexibele aanrijdpalen (hoog of laag) op de hoeken van een de Crash Barrier.
     

Optie 2: De FlexCore Guardrail, wanneer u over de volledige breedte op twee hoogtes bescherming wilt.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!