Stellingbescherming

Het DOOR & Technics verschil: Stellingbescherming

Robuuste, schokabsorberende aanrijdbescherming voor stellingen

Onze schokabsorberende stellingbescherming is ontworpen om weerstand te bieden tegen veelvoorkomende stoten, schokken en botsingen. De kracht om bliksemsnel klappen af te wenden en voltreffers op zich te nemen zonder deuken of zichtbare schade van uw stellingen, apparatuur of faciliteit. Dat terwijl uw mensen veilig blijven!

Rack End Protector

Bij elke slag, stoot en schamp verspreidt onze Rack End Protector de impact. Het stopt vorkheftrucks en pallettrucks met een berekende hoeveelheid energieabsorptie.

Speciale gekrulde poten, bestaande uit ductile iron, die om de staanders van de stellingen heen krullen:

Rack Mounted Guard

Het polyethyleen van de Rack Mounted Guard zorgt voor sterkte en duurzaamheid om schokken te absorberen en past flexibel om verschillende diktes stellingen.

Verkrijgbaar in 2 verschillende maten. Geschikt voor staanders van 60 tot 85 mm breed en van 90 tot 120 mm breed.

De beste kwaliteit in de markt voor de laagste prijs!

Shock-absorbing Rack Guard

Speciaal ontworpen om uw staanders te beschermen tegen de schadelijke klappen van vorkheftrucks en palletwagens.

De goed zichtbare vorm van een halve maan buigt schokken efficiënt af. Uitgevoerd met een industriële demper en een kleine inkeping aan de onderzijde om zelf door te kunnen klappen. In drie maten verkrijgbaar:

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten: Geschikt voor staanders tot 102 mm breed met een hoogte van 254 mm hoog of 400 mm hoog en extra breed voor staanders van 140 mm breed en 400 mm hoog.

Wanneer u extra veiligheid nodig heeft:

Alternatieven voor de Rack End Protector:

 

Optie 1: Twee stuks flexibele aanrijdpalen (hoog of laag) op de hoeken van een de Crash Barrier.
     

Optie 2: De FlexCore Guardrail, wanneer u over de volledige breedte op twee hoogtes bescherming wilt.

Ons doel is om uw winkel of magazijn veiliger en aangenamer te maken.

U kunt ontzettend veel geld besparen met het installeren van hoogwaardige schadepreventie en producten voor activabescherming. Bij DOOR & Technics werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier! Wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. En dat werkt!